Eylül 08 2010 12:06:11
Osmanlar Köyü web sitesi

Kaan FM
Yayını dinlemek için winamp sisteminizde kurulu olması gerekir
indirmek için BURAYA tıklayın
Başlığı Görüntüle
Osmanlar Köyü web sitesi » Futbol Köşesi » GÖZTEPE
Göztepeli Taraftarlara Hayırlı olsun
Kullanıcı Adı
Parola
Kayıt S.S.S. Üye Listesi Bugünkü Mesajlar Arama

Başlığı Yazdır

21-10-2008 04:24 ÖS Göztepeli Taraftarlara Hayırlı olsun
Kullanıcı Avatarı

TaM35-GoZTePeLi

Acemi üye

Katılım Tarihi: 11.05.08

ISPARTA HAZIRLIKLARI
Perşembe günü oynanan Aydınspor maçından sonra 2 günlük izin yapan sarı-kırmızılı ekibimiz Gürsel Aksel Tesisleri'nde gelecek hafta oynanacak olan Ispartaspor maçının hazırlıklarına başladı.

21-10-2008 04:27 ÖS RE: Göztepeli Taraftarlara Hayırlı olsun
Kullanıcı Avatarı

TaM35-GoZTePeLi

Acemi üye

BALIKESİR BERABERE
3. Lig 2. Grup'ta Göztepe'miz Aydınspor'u 1-0 mağlup ederken, 8. hafta karşılaşmaları Pazar günü oynanan iki maç ile tamamlandı. Sonuçlar şöyle: Menemen Bld 3-0 M. Kemalpaşa, Torbalıspor 2-0 Ispartaspor, Balıkesirspor 1-1 İzmirspor, Nazilli Bld 0-1 Bandırmaspor. Göztepe'mizin lider olduğu gruptaki puan durumu için tıklayınız.

23-10-2008 01:31 ÖS RE: Göztepeli Taraftarlara Hayırlı olsun
Kullanıcı Avatarı

exixiz
Üye
Yeni üye

Katılım Tarihi: 07.01.08

GÖZTEPE mize YENİ BAŞKAN ;

Kurumsallaşma yolunda önemli adımlar atarak yönetim kademesini geliştirmeye başlayan Göztepemizde Başkanlık Koltuğuna Emekli Kurmay Albay Serdar Samur geçti.. Altınbaş Holding Sosyal Projeler Grup Başkanı olan Serdar Samur'un, Göztepe'mizi hak ettiği yerlere getirebilmesi için üst düzey mevkilerde gerekli çalışmaları yapmasını temenni ediyoruz..

12-11-2008 04:44 ÖS RE: Göztepeli Taraftarlara Hayırlı olsun
Kullanıcı Avatarı

TaM35-GoZTePeLi

Acemi üye

MUSTAFA FEDAİ: "HİÇBİR MAÇIN FAVORİSİ YOK."

Göztepe'mizin Bandırmaspor'u 2-1 mağlup ettiği maç sonrasında konuşan Teknik Direktör'ümüz Mustafa Fedai, Bandırmaspor karşılaşmasının zor geçeceğinin bilindiğini ancak kazandığımız için mutlu olduğunu ifade ederek: "Ligde artık herkes herkesi yenebiliyor. Hiçbir maçın favorisi yok. Zorlu bir maç oldu, kazandığımız için mutluyuz. Bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ederim. Galibiyetten dolayı da oyuncularımı kutlarım." dedi.

21-11-2008 02:50 ÖS RE: Göztepeli Taraftarlara Hayırlı olsun
Kullanıcı Avatarı

TaM35-GoZTePeLi

Acemi üye

ÖZGÜR UĞURLANDI
Banvit-Pınar Karşıyaka maçına giderken, benzinlikte çıkan kavgada yaşamını yitiren Karşıyakalı taraftar Özgür Soylu toprağa verildi. Kemalpaşa Camisi'ndeki cenaze namazında Karşıyakalı taraftarların yanı sıra Göztepeli, Bucasporlu, Altaylı, İzmirsporlu ve Altınordulu taraftarlar da yer aldı.

21-11-2008 02:53 ÖS RE: Göztepeli Taraftarlara Hayırlı olsun
Kullanıcı Avatarı

TaM35-GoZTePeLi

Acemi üye

KARŞIYAKA'YA DESTEK
Ezeli rakibimiz Karşıyaka'nın Diyarbakırspor ile oynadığı lig maçında tribünlerde İzmir dayanışması dikkat çekti. Bandırma'ya maça giderken öldürülen Özgür Soylu'nun acısını paylaşmak için stada gelen Göztepeli taraftarlarımız, 28 yıl aradan sonra ezeli rakibine destek oldu. Göztepeli ve Karşıyakalı taraftarlar açık tribünde her iki kulübün logolarının bulunduğu "Ruhun Özgür, sen bizimlesin" yazılı ortak pankart açtı. Her iki takımın taraftarları, mücadeleyi birlikte izledi.

02-12-2008 07:51 ÖS RE: Göztepeli Taraftarlara Hayırlı olsun
Kullanıcı Avatarı

*qulSah_FB

Moderatör

Katılım Tarihi: 06.01.08

karanLıq qecede caminin önünde elinde seccade beqler qöztepe alışmış birkere ibadet etmeye allahın izniyle qidicez cennete bin tövbe bin tövbe esrara bin tövbe alkole bin tövbe haplara bin tövbe GÖZTEPEEE
qülSah_

30-12-2008 09:27 ÖÖ RE: Göztepeli Taraftarlara Hayırlı olsun
Kullanıcı Avatarı

sweeet

Yeni üye

Katılım Tarihi: 07.09.08

HAKAN AKPINAR: "CEVABI SAHADA VERDİK."
Kaptan’ımız Hakan Akpınar Ispartaspor maçı sonrasında yaptığı açıklamada, Play-Off’un camiamıza hayırlı olmasını dileyerek şöyle konuştu: "Isparta’daki maçta 83 yıllık şanlı tarihi olan kulübümüzle dalga geçtiler, pankart astılar. Onlara en güzel cevabı sahada verdik. Allah bizlere onların önünde sevinme şansı verdi. Böylelikle bütün Türkiye Göztepe ile hele tarihi ile dalga geçilemeyeceğini gösterdi. Herkese hayırlı uğurlu olsun." şeklinde konuştu

30-12-2008 09:30 ÖÖ RE: Göztepeli Taraftarlara Hayırlı olsun
Kullanıcı Avatarı

sweeet

Yeni üye

GÖZTEPE ALSANCAK CEHENNEMİAlsancak Stadı'ndaki mücadeleye taraftarlarımızın ilgisi bir hayli büyüktü. Maçın başlamasına 1 saat kala kapalı tribün kapıları kapanırken, açık tribünde küçük boşluklar kaldı. Yağışlı havaya rağmen müsabakaya büyük ilgi gösteren taraftarlarımız maç boyunca yaptıkları tribün şovları ile renkli görüntüler oluşturdu. Özellik açık ve kapalı tribünün karşılıklı yaptığı atkılı şovlar görülmeye değerdi. 6 bin 706 biletli taraftarımızın izlediği karşılaşma sonunda kaptanımız Hakan santraya Göztepe bayrağını dikti.

09-02-2009 12:22 ÖÖ RE: Göztepeli Taraftarlara Hayırlı olsun
Kullanıcı Avatarı

sweeet

Yeni üye

DOĞDUM KONUŞMAYI ÖĞRENDİM GÖZTEPE DEDİM, YAZMAYI ÖĞRENDİM GÖZTEPE YAZDIM, YENİLDİK DEDİLER GÖZTEPEYE AĞLADIM, BAYRAMLIKLARIMI DEĞİL GÖZTEPE FORMAMI GİYDİM, CATIŞMALARDA YARALANDIM, ŞUBELERDE FİŞLENDİM, GÜZELİM SEN KENDİNİ İLK AŞKIM SANIYORSUN AMA BEN ÖNCE GÖZTEPEYİ SEVDİM..

Atlanilacak Forum:
Forum powered by fusionBoard
Bu Başlığı Paylaş
URL:
BB Kodu:
HTML: